Badeværelsesmøbler sådan kombinerer du stil med funktionalitet

Af Redaktion - 15 Nov 2023

Anskaffelse af et nyt badeværelsesmøbel, er en kærkommen lejlighed til at få noget med en anden stil, end det gamle, lige som det også giver dig mulighed for at få noget, som fungerer bedre og mere optimalt. Og man kan sagtens kombinere de to ting. På flottebade finder du et stort sort udvalg af badeværelsesmøbler i forskellige stilarter, med det til fælles at funktionaliteten er i top.

Hvad er et funktionelt badeværelsesmøbel?

Vi er nok alle med på, at stil er noget individuelt. Nogle kan bedst lide det helt moderne, mens andre er mere til noget klassisk. Nogle kan bedst lide hvide lyse farver, mens andre et til noget varmt og naturligt. Men faktisk, så er funktionalitet lige så individuelt, som stil. For det som fungerer bedst for dig, er ikke nødvendigvis det optimale for mig.  Derfor er det, for at få det rigtige badeværelsesmøbel, vigtigt at du er opmærksom på og prioriteret det, som er vigtigst for dig og for at dit badeværelse kommer til at fungere bedst muligt. Her kigger man på, hvem og hvor mange, der skal bruge badeværelset? Er der flere som skal være der på én gang? Hvor stort er behovet for opbevaring? Hvad er den bedste placering af møblet på badeværelset, i forhold til placering af wc, bruser og badekar? Alt dette og måske også andre ting, kan være meget afgørende for, hvilket badeværelsesmøbel du ender med at vælge. Det kan være du skal have to vaske i dit møbel! Måske har du behov for højskabe til opbevaring af håndklæder? Skal du have et make up spejl? Skal møblet placeres, så andre kan går forbi, mens der står nogen foran spejlet osv. Mange ting kan spille ind i forhold til det endelige valg.

Stilen på badeværelsesmøblet?

Når det kommer til stilen på møblet, så er det næsten altid er muligt at få alle de gode funktioner, i de fleste bademøbler. Uanset om du køre en klassisk, eller en moderne indretningsstil og uanset om du er til hvide, sorte, eller træmøbler. Her et det ofte et spørgsmål om pris, frem for stil.