Flagstænger og vimpler til skarpe priser hos flag nu

Af Peter - 31 May 2022

Hos Flag.nu har du let og hurtig adgang til flag, vimpler, flagstænger m.m. til gode priser. Du finder ganske enkelt alt i flag hos denne brugervenlige og servicemindede webshop, der udelukkende har spækket deres udvalg med kvalitetsvarer.

Vimplen – flag med den året rundt

Flag.nu leverer vimpler i slidstærke materialer. Vimplen er især populær, fordi det er tilladt at flage med den døgnet rundt og alle årets dage. Derfor vil det oftest også være vimplen, man beskuer, hvis man kigger ind i et typisk dansk parcelhuskvarter på en vilkårlig dag. De fleste familier har også et Dannebrogsflag til at supplere Dannebrogsvimplen på de tilladte danske flagdage, men ikke desto mindre er det rart, at vimplen altid er tilladt – også på de officielle flagdage naturligvis. Hos Flag.nu forhandler de en vimpel med Dannebrog i absolut bedste kvalitet. Den er fremstillet i vævet polyester med en flagdug på 160 g/kvm. Deres vimpel har to kroge, som gør, at den blafrer væsentligt smukkere.

Dannebrogsvimpler i alle størrelser

Online hos Flag.nu har du naturligvis mulighed for at købe Dannebrogsvimpler i adskillige længder alt efter højden på din flagstang. Det er meget simpelt: Vælg højden på din flagstang, og så ved Flag.nu præcist hvor stor, vimplen skal være for at skabe den ideelle ratio.

Tag et kig på alle vimpler nu, og gør en god handel!

Flagstænger med støtte i beton, eg, mahogni etc.

Hos Flag.nu forhandles flere typer af flagstænger i forskellige materialer. Det er særligt populært med en flagstang med hvid egestøtte, men for et anderledes look, så tag et kig på flagstangen i mahogni. Ønsker du et særligt robust og vejrbestandigt produkt, der kræver minimal vedligeholdelse? Så køb en flagstang med betonstøtte.

Der er gode tilbud at hente i kategorien med flagstænger hos Flag.nu, der også tilbyder kvalitetsdygtige modeller i glasfiber. I modsætning til mange andre shops i branchen, så tilbyder webshoppen også yderligere service end blot salg. Hvis du ønsker det, så kommer det professionelle personale og opsætter din nye flagstang. Læs mere om deres flagpakker, hvis du ønsker det hele.

Danmark er et særligt land, da vores flag tilhører folket. Det er et flag, som repræsenterer alle og ikke et særligt parti eller interesseorganisationer. Derfor er vi også mere tilbøjelige til at lade Dannebrog blafre. Flag.nu dækker alle dine behov inden for vimpler, flag og flagstænger.