Buddha figur er en populær genstand til boligindretning

Buddha figur er en populær genstand til boligindretning, og det er nemt at se hvorfor. Disse smukke buddha figur tilføjer et eksotisk præg til ethvert rum og kan skabe en følelse af fred og harmoni. Du behøver ikke at være buddhist for at nyde skønheden ved disse figurer, og de er en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem. Med så mange forskellige buddha figur at vælge imellem, er du sikker på at finde den perfekte figur til dit rum. Tag et kig, og begynd at skabe god karma i dit hjem i dag med en buddha figur.

Buddha figur med flere tusinde års historie

Buddhas livshistorie begynder i Lumbini, nær grænsen mellem Nepal og Indien, for omkring 2.600 år siden. Siddhartha Gautama blev født ind i en kongelig familie og havde alle fordele i livet. Men han så, at selv med alle sine privilegier kunne han ikke undslippe den lidelse, der er en iboende del af livet. Dette førte ham ud på en søgen efter at finde årsagerne til lidelse og hvordan man kan gøre en ende på den. Efter mange års søgen gik Buddha ind i dyb meditation og opnåede endelig oplysning. I denne tilstand indså han sindets sande natur, og hvordan man permanent kan gøre en ende på lidelsen. Derefter dedikerede han sit liv til at undervise andre i det, han havde lært, så de også kunne finde frihed fra lidelse. Find din egen buddha figur gennem hjemmesiden.

En buddha figur er en stor del af buddhismen

Buddhismen er en religion, der har sin oprindelse i Indien og er baseret på Siddhartha Gautamas lære. Buddhismen lærer, at vejen til at gøre en ende på lidelsen er at leve på en måde, der minimerer tilknytningen til ting, der er ubestemte. Buddhismen lærer også, at karma, eller loven om årsag og virkning, bestemmer, hvordan folk vil blive genfødt efter døden. Det anslås, at der er 350 millioner buddhister på verdensplan. Du behøver ikke være buddhist for at have en buddha figur i hjemmet. Køb en Buddha figur i dag og mærk roen.