Udlejning af containere er en praktisk og sikker løsning

Af Peter - 15 Jun 2022

Har du brug for et sted at opbevare dine ejendele under en flytning eller renovering? Udlejning af containere er en praktisk og sikker løsning, der giver dig mulighed for at opbevare dine ejendele på din egen adresse. De tilbyder containerlevering direkte til dit hjem, så du kan komme i gang med det samme. Hvis du har temperaturfølsomme genstande, anbefaler vi, at du vælger en isoleret container for at reducere kondensvand. Deres containere fås i forskellige størrelser, så du kan finde den perfekte løsning til dine behov. Kontakt os i dag for at få mere at vide om deres muligheder for container udlejning.

Blue Box tilbyder den perfekte løsning til virksomheder

Blue Box tilbyder den perfekte løsning til virksomheder, der har brug for ekstra lagerplads. Med deres containerudlejning kan du få en container leveret direkte til dit kontor, værksted eller byggeplads. På den måde får du ekstra opbevaringsplads, så længe du ønsker det. Du kan bruge din egen lås, eller de kan levere en lås til dig. uanset hvad, vil dine ejendele være sikre og beskyttede. Så hvis du leder efter en praktisk og omkostningseffektiv måde at øge din lagerplads på, er Blue Box løsningen.

Container udlejning til kanon skarpe priser

Hvis du har temperaturfølsomme genstande, anbefaler vi, at du vælger en isoleret beholder. Dette vil reducere den kondensering, der kan opstå ved temperatursvingninger. Deres containere er alle sikre, rene og tørre. De har størrelser fra 6,6 m2 til 28,3 m2 med op til 2,39 meters højde til loftet. De leverer din container inden for 1-3 arbejdsdage. Opsigelsesperioden er 14 dage fra den dato, hvor de modtager din skriftlige opsigelse. En vigtig del af processen er at vælge den rigtige størrelse container og sikre, at leveringsbilen kan komme til din ejendom. Se afsnittet nedenfor for at få flere oplysninger om containerens dimensioner og levering. Det er også vigtigt at være opmærksom på, at lastbilen vejer ca. 20 tons og kan efterlade mærker på jorden. Når containeren flyttes mellem adresser, må indholdet ikke veje mere end 2,7 tons. Du skal være til stede på det på forhånd aftalte tidspunkt for levering af containeren, medmindre andet er skriftligt aftalt med BL. Hvis du har spørgsmål eller en underen, kan du altid skrive dem en mail eller give dem et kald. Så vil de indenfor kort tid give dig er fyldigt svar, så du med ro i maven kan handle med dem.