Bestil forrammetræ af højeste kvalitet

Af Peter - 21 Jun 2022

Forrammetræ er godkendt med det danske indeklimamærke. Det betyder, at træet opfylder høje krav til indholdet af kemiske stoffer og afgivelse af kemiske stoffer til luften. Der er en øvre grænse for afgivelse af stoffer. Men også for hvilke stoffer et produkt må afgive. Desuden er frontrammetræet testet og sikret mod at afgive kræftfremkaldende eller andre skadelige stoffer. Det er med til at sikre et godt indeklima i dit og din families hjem. Du behøver altså ikke at være forsigtig med, hvor du bruger træet, selvom det er på børneværelset eller i køkkenet. Rammetræ er et godt valg, hvis du ønsker et sundt indeklima i dit hjem. Læs mere omkring forrammetræ online her.

Start dit næste projekt med Forrammetræ

Rammetræet er af smukt, ubehandlet fyrretræ og er høvlet på alle fire sider. Så det er klar til brug, og du behøver ikke at slibe det. Du kan enten lakere, oliere eller male træet, afhængigt af hvor du skal bruge det. Indramningstræ findes i mange forskellige størrelser. Så du kan altid finde et stykke træ, der passer til dit projekt. For at opnå det bedste resultat anbefaler vi, at du maler eller lakerer det forindrammede træ inden brug. Dette vil give en flot finish og give det sidste touch til det look og den følelse, du ønsker at vise frem i dit hjem. Rammetræ er en fremragende måde at tilføje skønhed og værdi til dit hjem på.

Stort udvalg af Forrammetræ

Træ- og hobbylister er uundværlige til ethvert gør-det-selv- eller håndværkerprojekt. Deres brede sortiment af lister giver skarpe snit og rene linjer, der kan bruges til en lang række formål. Hvis du ikke kan se det, du leder efter, kan du kontakte din lokale Low Price Wood-butik for at få flere oplysninger. De hjælper dig gerne med at finde den perfekte løsning til dit næste projekt.