Hos billige trægulve finder du plankegulv

Af Peter - 13 Jul 2022

Ønsker du et flot plankegulv? Og har du ikke råd til at betale en herregård for dem? Så du kommet til rette sted. Hos Billige Trægulve får du plankegulve til markedets bedste priser og rådgivning om både laminatopbyggede og massive gulve. Gulvene kommer direkte fra Europas dygtigste producenter af gulve. Derfor får du plankegulve, herunder herregårdsplanker, af god kvalitet samtidig med, at du sparer penge, da der ikke er fordyrende mellemled.

Få plankegulv i høj kvalitet fra Billige Trægulve

Plankegulv med click-system kan du lægge på en dag eller en weekend afhængigt af, hvor stort gulvet er. Hvis du er en gør-det selv-person, er det nemt for dig selv at lægge gulvet, da det har et limfrit click-system, så du sparer penge til en tømrer. Bredden på plankegulve fra www.billigetraegulve.dk er de klassiske 189 mm eller herregårdsplanker på 260 mm.

Plankegulvet Lærk Plank Hvid Olie giver lys

Plankegulvet Lærk Plank Hvid Olie er for dig, der kan lide et lyst gulv. Det er hvidolieret fra fabrikken og transparent, så du kan se træets smukke struktur, der er forskellig for hver planke. Da lærketræ er stærkt, kan gulve af lærketræ slibes, selvom det er opbygget af flere lag.

Plankegulvet Eg Plank Natur Matlak er for de modne kunder

Plankegulvet Eg Plank Natur Matlak er et forholdsvis mørkt gulv, der især henvender sig til de modne kunder eller til folk, der har møbler i eg eller egefinér. Plankegulve af egetræ signalerer kvalitet og giver et eksklusivt look. Det er lakeret med en slidstærk lak, der holder i flere år. Du sparer tid, da du ikke skal lakere hvert andet år.

Du kan finde herregårdsplank til moderne hjem

Herregårdsplanker er for dig som moderne kunde, da de skiller sig ud ved at have ekstra bredde, nemlig 26 centimeter. Billige Trægulve har en rigtigt god pris på herregårdsplanker, og du kan vælge mellem flere varianter af eg. Her får du også et smart Drop Down click-system af typen Välinge. Det er superlet at lægge og holder herregårdsplankerne sammen. Samtidig tillader det, at træet arbejder på grund af svingninger i temperatur og luftfugtighed.

Herregårdsplank Eg Invisible Matlak er lyst

Herregårdsplanker er på tilbud, og du sparer penge i forhold til normalprisen, så det er måske nu, du skal lægge et nyt gulv. Af egetræsplankegulve er Herregårdsplank Eg Invisible Matlak et lyst gulv til dig, der går højt op i boligindretning. Herregårdsplanken kan anbefales, da alle lag er ægte træ i god kvalitet, og slidlaget er hele 4 mm tykt.

Tilbehør til herregårdsplanker og andre plankegulve

Som tilbehør til gulve af herregårdsplanker og til andre plankegulve kan Quiet Please/No Noise underlag med eller uden dampspærre anbefales. Du kan også købe PE Foam underlag med eller uden dampspærre hos www.billigetraegulve.dk. Besøg hjemmesiden nu, og bestil dit gulv online