Indret din bolig lige efter din smag

Dit hjem er din base. Det er her du kan slappe af, finde ro og være sammen med dem du elsker aller mest. Derfor er det også vigtigt at dit hjem er trygt og hjemligt. Der er ikke noget ved at bo et sted hvor man faktisk bare helst vil ud ad døren, fordi man ikke kan overskue at være derhjemme. Derfor er det vigtigt at man bruger noget tid og nogle ressourcer på at shine ens hjem op, så man kan føre sig hjemme i sit eget hjem. Kig med her for at få inspiration til, hvordan du kan indrette din bolig, så den passer lige ind i din smag og stil.

Internettet og SoMe

Hvis du ikke helt ved hvordan du skal starte indretningen, kan det være en smart ide at undersøge forskellige indretningsstile først. Her er internettet og de sociale medier genial. Der findes et hav af andre mennesker, der har viet deres liv til at dele inspirations billeder og videoer, af deres indretning. Så gå på jagt efter din helt egen stil, ved at kombinere andres stile. Find ideer til farver, nips og møbler, og brug det i din indretning.

Gør det hyggeligt

Hvis du ikke vil ud i en totalrenovering af dit hus eller din lejlighed, kan man også sagtens shine ens bolig op, ved bare at benytte sig af lidt mindre omfattende metoder.

Lyset er ufattelig vigtigt i et hjem. Her er det vigtigt at man finder nogle lamper der kan lyse godt igennem ude i køkkenet, så der er arbejdslys, og nogle lamper der kan give noget afdæmpet lys i de andre opholdsrum. Her kan arne jacobsen væglampe være et godt alternativ til din nuværende lampe.

Ud over lyset kan du pynte hele huset med friske eller tørrede blomster. Dette giver en hyggelig og hjemlig stemning i rummene.