Se her – Bålfad og tilbehør

Hvis du leder efter en god måde at nyde sommeraftenerne på, er et bålsted den perfekte løsning. Uanset om du slapper af med vennerne eller laver mad til en storm, kan en bålplads skabe en vidunderlig atmosfære. Desuden giver flammerne en dejlig strålevarme, når mørket falder på. Så hvorfor ikke tjekke udvalget af bålhuller og tilbehør ud i dag gennem hjemmesiden? Du vil altså ikke blive skuffet! Se her.

Tre gode grunde til at købe et bålfad – Se her

1. Et bålsted er en fantastisk måde at skabe ekstra hygge i haven eller på terrassen.

2. Du kan bruge en bålplads til madlavning, og det er en fantastisk måde at riste skumfiduser eller lave pizzaer på.

3. Et bålsted er et fantastisk fokuspunkt for ethvert udendørsrum, og det vil hjælpe dig med at nyde din have eller terrasse endnu mere, hvilket du også kan se her på hjemmesiden.

Sommeren er som skabt til bål og grillmad, og der er intet bedre end at lave mad over åben ild. Uanset om du steger skumfiduser, laver pizzaer eller bager brød, er et bålsted den perfekte måde at nyde udelivet på. Og hvis du køber en bålplads med et 3-benet stativ, kan du endda hænge en gryde over bålpladsen og lave gryderetter og supper, som du kan se her på hjemmesiden. For ikke at nævne, at på kølige aftener kaster det åbne bål varme 360 grader, så alle omkring bålpladsen kan holde sig varme. Så denne sommer skal du gøre din baghave til det sted, hvor du skal være med en bålplads! Se her på hjemmesiden for at finde de rette produkter til netop dig.

Hvad er et bålfad egentligt? – Se her

En bålplads er et bærbart ildsted, der bruges til at lave ild i haven uden at der er behov for en permanent bålplads. Bålpladser bruges til at skabe en hyggelig atmosfære og er perfekte til at bage brød og grille skumfiduser. Mange bruger også bålpladsen til madlavning, enten ved at placere en grillrist over gløderne eller ved at sætte et stativ op til at hænge gryder og kogegrej op på. I bålhullet kan du begrænse ilden inden for bålhullets omkreds. Det giver god sikkerhed omkring det åbne bål, og risikoen for at antænde græs og buske er minimal. Se her på hjemmesiden og find det rette bålfad for at skabe en hyggelig atmosfære.