Tre nye tiltag i haven, du kan få hjælp af en anlægsgartner til

Hvad end du lige er flyttet i et nyt hus, hvor du gerne vil have etableret en funktionel og hyggelig have, eller du bare synes, at din nuværende have trænger til et friskt pust, er der hjælp at hente hos en anlægsgartner. For en anlægsgartner kan meget mere end blot at lægge fliser og lave bede – de kan forvandle din have og dit hus’ ydre facader til et fantastisk uderum med et utal af muligheder. Du skal blot tage kontakt til en anerkendt anlægsgartner!

Et utal af muligheder

Trænger du til fornyelse i haven, men du føler dig idéforladt? Så kommer der her lidt inspiration til, hvad du f.eks. kan bede din anlægsgartner om at implementere.

  • Sedumtage. Det ser fantastisk og charmerende ud med de grønne hustage, og det vil helt sikkert bidrage til at peppe dit hjem og boligområde op. Det er en snild sag for en anlægsgartner at anlægge et sedumtag.
  • Havens vægge. Specielt hvis du har en stor have, kan det være en god idé at få haven delt op i nogle mindre rum, der skaber intimitet og hygge. Dette kan gøres både ved murerarbejde, et hegn eller en hæk. På denne måde vil I ikke føle jer til spot og skue, hvis I f.eks. bor ud til en villavej.
  • Og den lidt mere praktiske: Vidste du, at din anlægsgartner kan hjælpe dig med kloakarbejde? Hvad end du skal have nedlagt nye kloakrør eller blot tjekket op på de gamle, er der hjælp at hente hos en anlægsgartner.

Forny byrum og arbejdspladser

Skal du have forskønnet et byrum eller din arbejdsplads, er der også mulighed for at hyre et kompetent anlægsgartnerfirma til at klare jobbet. Dette kunne f.eks. være at gøre en gågade grønnere og mere naturskøn. Der er et utal af muligheder hos dygtige anlægsgartnere.