Er det tid til en ny seng?

Når man får et nyt hus, er det ofte fordi man har behov for mere plads, eller fordi man har fået nye behov. Men når man allerede har et hus, kan det være svært at finde ud af, hvornår man skal udskifte nogle af møblerne. Ofte har man jo ikke råd til at skifte alle møbler ud på én gang, og derfor kan det være en god idé at starte med at skifte noget af det ud, der har brug for det. En af de ting, man ofte skal skifte ud, er sengen. En seng er nemlig ikke bare en seng. Den er det sted, hvor man tilbringer mange timer hver eneste dag, og derfor er det vigtigt, at den er behagelig og rar at ligge i. Men hvornår er det egentlig tid til at købe ny seng?

Hvor gammel er din seng?

En af de ting, man skal overveje, er, hvor gammel sengen er. En seng har typisk en levetid på 10-15 år, og derfor er det en god idé at tjekke, om din seng er ved at være for gammel, så det måske er tid til en ny.

Er sengen behagelig?

En anden ting, man skal vurdere, er, om man faktisk ligger behageligt i sin nuværende seng. Hvis man ikke sover godt i sin seng, kan det være utroligt svært at få en god nattesøvn, og det kan påvirke ens energi niveau og ens dage negativt.

Skal du have en ny seng?

Det er altså ikke altid lige nemt at finde ud af, hvornår man skal have en ny seng. Men hvis man tager de her faktorer med i overvejelserne, så er man godt på vej til at finde ud af, om det er tid til at skifte seng.

Hvis du har brug for en ny seng, så kan det være en fra Jysk Møbelfabrik.