Modern Lamps har vintage møbler og Christian Dell lamper

Køb vintage møbler hos Modern Lamps. Modern Lamps er både en webshop og en fysisk forretning på Østerbro i København, der forhandler og restaurerer vintage designermøbler og -lamper. Deres udvalg dækker alt fra Arne Jacobsen til Verner Panton, sådan at du nemt får fingrene i designklassikere i særdeles god stand.

Du kan få smukke vintage møbler hos Modern Lamps

Franske vintage møbler er for eksempel en populær kategori på www.modernlamps.dk. Holder du af fransk design, når det er allerbedst, så anbefaler Modern Lamps bestemt deres store udvalg af franske vintage møbler. Disse møbler passer både hjemmet eller arbejdspladsen, da deres rustikke udseende kan give et hvilket som helst rum en smule kant. Hos Modern Lamps føres derfor vintage møbler, der passer til både professionelle og uformelle sammenhænge — hvad enten dette er soveværelset eller foyeren. Netop udvalget af franske vintage møbler emmer af både personlighed og kulturhistorie. Tag for eksempel den fine Tolix Taburet, der fås i fin stand med masser af patina. Eller tag et kig på de gamle flotte arkivskabe, der fås med flere antal rum og i flere forskellige størrelser – alt efter behov og pladsmangel. Udvalget af vintage møbler dækker også over et fantastisk TV-møbel, der kan blive et blikfang i forlængelse af stuens skærme og konsoller.

Se de stilrene Christian Dell lamper

Christian Dell lamper er en serie af kendte designlamper, tegnet af den tyske designer Christian Dell under hans ansættelse hos Kaiser fabrikken. De flotte Christian Dell lamper fra denne æra er kendetegnet ved et asymmetrisk lampehoved, samt et cylinderformet fatningshus, der sidder bagerst på skærmen. Udvalget af Christian Dell lamper har altid været utroligt populært hos forretningen Modern Lamps. Hans flotte designs lægger sig nemlig tæt op ad Bauhaus-skolens ikoniske designstrategier, der stadig er yderst populære blandt designentusiaster og historieinteresserede. Find for eksempel de klassiske Christian Dell lamper til skrivebordet, eller de mange flotte sakse- Christian Dell lamper. Disse fås alle i flotte farver, så du ikke bare nøjes med at vælge dit yndlingsdesign, men også kan vælge den farve, der passer bedst til dit hjem og temperament. Find også Christian Dell lamper i form af både gulvlamper og væglamper og oplev, hvor teknisk overlegne de er, hvis du besøger butikken i København. Christian Dell lamper formår nemlig altid at kombinere æstetik med funktion, sådan at du både kan holde dit hjem oplyst, samt gøre lokalet smukkere ved at installere de flotte lamper.

Se de mange lamper og møbler på www.modernlamps.dk eller hos butikken i København.