Højbede i cortenstål kan du få hos thy metal

Af Peter - 05 Sep 2022

Pift haven op, og giv dine planter et nyt hjem med smukke højbede i cortenstål fra Thy-Metal. Du kan i samme ombæring få en flot og stilren rottesikret kompostbeholder, som falder i et med husfacaden og giver et mere stilrent look end de klassiske beholdere i plast.

Thy-Metal har stilrene højbede i cortenstål

Højbede er ideelle til haveplanter og har mange fordele. Jorden bliver hurtigere varm, og planterne kan dermed spire tidligere på sæsonen end de ville kunne i almindelig jord. Mængden af ukrudt mindskes, og højbedenes afgrænsning gør det nemt og overskuelige at opdele planterne i kategorier. Højbede i cortenstål fra Thy-Metal er altid i topkvalitet og kommer i et moderne, stilrent design, som komplimenterer enhver form for udendørs indretning. Alle højbede i cortenstål fra forhandleren er hårdføre og robuste nok til at stå igennem selv den hårdeste vinter. Højbede i cortenstål har nemlig en stålsammensætning der giver en fantastisk holdbarhed. De bliver desuden monteret godt og sikkert, så de står solidt plantet på jorden selv i den værste storm. Førhen har man forsøgt at undgå den rustrøde farve, som højbede i cortenstål har, men i den senere tid er der kommet øget fokus på genbrug og patina. Denne udvikling har gjort den rustrøde farve mere populær, og den komplimenterer de øvrige farver i langt de fleste haver godt. Højbede i cortenstål bliver kun flottere, jo længere de får lov til at stå, og du kan derfor få glæde af dem i mange år.

Ønsker du specialproducerede højbede i cortenstål med specifikke mål, kan du kontakte Thy-Metals kundeservice, og de vil med glæde hjælpe dig med projektet. De tilbyder endvidere rentefri finansiering af dine højbede i cortenstål og hurtig levering.

Prøv en holdbar rottesikret kompostbeholder

Når du bestiller rottestikrede kompostbeholdere på www.thy-metal.dk, er du sikret et godt håndværk og en rottesikret kompostbeholder i højkvalitetsmateriale. Du kan vælge mellem galvaniseret stål og råt stål – begge dele giver dig en rottesikret kompostbeholder, der snildt klarer sig igennem de hårde vintre og stormfulde nætter. De rottesikrede kompostbeholdere er en dekorativ måde at omdanne organisk affald fra huset til brugbar gødning til dine haveplanter. De er fremstillet af KK Metal, som er en metalvirksomhed med over 50 års erfaring inden for bearbejdning af stål. I disse rottesikrede kompostbeholdere er der kælet for detaljerne for at sikre det flotteste design, som vil pynte ved din husfacade. Mønsteret, som dækker det meste af overfladen, er dekorativt såvel som funktionelt, idet der så kan komme ilt ind i komposten og CO2 ud af beholderen igen. Åbningen i toppen gør det nemt selv at vande eller blot lade regnvandet trænge ind i den rottesikrede kompostbeholder. Den ene side af beholderen kan løftes op, så du nemt kan anvende din kompost, når du ønsker det.