Bring naturen ind i dit hjem

Ønsker du at åbne din stue op? Bringe varme og naturlige farvetoner ind i dit hjem? Så skal du måske overveje at skifte til trægulv fra Moland gulve.

Farver og finurligheder

Der findes et hav af moderne løsninger indenfor møblering og indretning. De fleste hjem åbner sig op og får nyt liv, hvis blot man tilføjer en potteplante i hjørnet eller skifter betrækket på sofapuderne. Og der findes uendelige mængder af inspiration på det store internet.

Men hvis man virkelig vil give sig selv og sin familie et nyt, lækkert rum i hjertet af sit hjem, så drejer det sig om at finde en rød tråd i de farver og flader, der fylder mest. Her er gulve og vægge essentielle. Man kan for eksempel vælge at male sin stue i en varmere farve pallette, i brune, røde eller grå nuancer. Dette virker ofte trygt og lunt og egner sig utrolig godt til et smukt trægulv.

Alt i Molland gulve bringer naturelementer ind i sit design. Og ind i dit hjem.

Der findes et bredt udvalg hos Molland gulve. Alt lige fra en lys, solid eg til det klassiske sildebensparket. Alt sammen levende materialer, der aldres og ånder i takt med familien.

Nemt og venligt for de firbenede

Udover at træ er smukt og blødt for fødderne, så har det også den praktiske evne, at det er enormt holdbart og nemt at gøre rent. Tidsbesparende og ideelt, hvis man for eksempel har firbenede dyr boende, som hund eller kat. Snavs, pels og støv kan nemt støvsuges op. Hvis man kender til den kamp, det kan være at støvsuge et stift gulvtæppe, så vil Moland gulve gøre hele forskellen.

Luk naturen ind i dit hjem og oplev glæden ved at være omgivet af skovens rå materialer hver eneste dag. Lad dig inspirere af de smukke, sanselige omgivelser.