Din indretning skal ikke defineres af trends og tendenser

Rigtig mange gør en ihærdig indsats for at følge de seneste trends og tendenser, hvorfor de jævnligt laver om i indretningen derhjemme.

Selvom det er en personlig beslutning, er det ærgerligt, at mange føler, at de er tvunget til at følge med. Det er nemlig slet ikke tilfældet. Din indretning skal derimod være din egen.

Når du indretter dit hjem, skal du ikke tage højde for, hvad der er moderne eller hvad der hitter. Derimod skal du skabe en indretning, der virker hjemlig og appellerende for dig.

Designermøbler er ikke et krav

I mange danske hjem kan du finde design møbler fra anerkendte arkitekter og brands såsom Arne Jacobsen, Poul Henningsen, Poul Volther m.fl.

Ganske vist er der mange, der har en oprigtig interesse i dansk design og møbelarkitektur, hvorfor de vælger at købe sådanne møbler. Det er dog ikke tilfældet for alle.

Mange mener, at man skal have en indretning, der er præget af sådanne møbler og lamper, hvis man vil følge moden. Her kan det kun understreges, at man bestemt ikke må føle sig tvunget til dette.

Hold fokus på, hvordan du vil bo

Noget af det bedste ved indretning er, at der ikke er noget, der er rigtigt eller forkert. Derfor bør der ikke være noget, der stopper dig i at indrette dig, som du har lyst.

Selvfølgelig er der en række praktiske omstændigheder, der er værd at tage højde for, når man indretter sig, men ser man bort fra dette, er det helt og aldeles individuelt.

Hvis du ikke er tilfreds med indretningen i din bolig, fordi du har forsøgt at holde dig til normerne, skal du ikke tøve med at lave om på den, da du skal føle dig komfortabel og hjemme i dit eget hjem.

Boligmagasiner bestemmer ikke, hvordan du skal bo

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at mange forsøger at indrette hjemmet, som de ser det i boligmagasinerne. Det er en ærgerlig tendens, da man selvfølgelig ikke skal lade sig diktere af dette.

Det betyder ikke, at man ikke må få inspiration, ved at læse og kigge i sådanne magasiner. Det må man selvfølgelig gerne. Det betyder derimod, at man ikke skal føle sig tvunget til at følge dem.

Når du skal indrette din bolig, skal du derfor udelukkende have fokus på, hvad du mener, der er det rette. Det vil du nemlig sætte pris på, på både kort og lang sigt.