Indret hjemmekontoret med god belysning og møbler der bidrager til en produktiv arbejdsdag

Når man skal have fat i kontorborde til hjemmekontoret, kan der være forskellige krav og ønsker, da det skal passe til ens arbejdsform. Det er vigtigt, at man sidder godt, når man arbejder, så man er så produktiv og effektiv som muligt. Der findes forskellige former for kontorborde alt efter, hvad man ønsker sig. Et hæve-sænkebord kan være en god løsning, da det kan mindske sygefravær grundet arbejdsskader i forbindelse med forkerte arbejdsstillinger. Det er en god idé at skifte arbejdsstilling i løbet af en arbejdsdag – både siddende og stående. Kroppens energiforbrug fordobles ved stående arbejde og derved øges motions- og forbrændingsprocessen. Der er mange fordele ved at vælge et hæve-sænkebord.

Indret hjemmekontoret med god belysning

En investering i den rette ergonomiske arbejdsplads kan hurtig være indtjent. Derfor indret hjemmekontoret med kontorbord fra Dansk Kontordesign, hvor der er et hav af muligheder. Udover de rette kontorborde, er det også vigtigt, at der er et godt lys. Lys er nemlig vigtigt, når man arbejder. Det kan være trist at arbejde i et mørkt rum en hel dag, men med godt ovenlys over kontorbordet, kan det bidrage til en mere effektiv dag. God belysning gør en mere frisk og klar til en god arbejdsdag, derfor kan det være en fordel at indrette hjemmekontoret med god belysning.

Kontorstole der giver en god arbejdsstilling

I løbet af en arbejdsdag sidder man ned i mange timer, derfor er det en fordel, at man har en kontorstol, som er god. Find en stol som understøtter den aktive holistiske tankegang, der fremmer en sund og aktiv livsstil. Der findes et stort udvalg af kontorstole, som passer til forskellige kropsbygninger. Find kontorstole som passer godt til diverse kontorborde, som mobiliserer rygsøjlen, styrker ryg, ben, skulder og armmusklerne, holder hele kroppen i bevægelse og meget mere.