Sådan kommer du i gang med at rydde ud i haven

Står din have og trænger til en kærlig hånd? Nogle gange kan det faktisk være svært at finde ud af, hvor man lige skal starte. For det kan godt være, at der er et behov. Men det kan også sagtens være, at det behov kommer med en masse forskellige opgaver, der skal klares. Og så er det ikke nemt at vide, hvor man skal begynde. Her får du dog nogle gode bud på det.

Få styr på træer og hæk

I mange danske haver finder man både træer og hække. Det er en form for bevoksning, som kan være med til at give haven en helhed. Men begge dele kan også kræve en del arbejde at vedligeholde.

Har du brug for nye reservedele til P. Lindberg? Se udvalget her. Så kan du nemlig komme i gang med både at fælde og trimme det, der trænger.

Da træer og hæk er så stor en del af haven, er det også et godt sted at starte, når der skal ryddes ud. For du vil nemlig hurtigt kunne se en stor forskel. Derfor giver det dig også et godt udgangspunkt at gå videre fra.

Få luget ud, hvor der trænger

Det er nok ingens yndlingsopgave, når det kommer til havearbejde. Nogle gange er man dog bare nødt til at få luget ud. For det er med til at skabe et mere ordnet og ryddeligt udtryk i haven.

Selvom du måske hellere vil i gang med at plante noget nyt, så kan det være en god idé at få luget ud først. Der kan nemt gemme sig masser af ukrudt. Noget af det kan endda være skadeligt, hvis du vil plante noget nyt. Så sørg for at starte her. Også det vil nemlig give dig et godt udgangspunkt.