Epoxydesigngulve – måske det er noget for dig?

Står du og overvejer at få skiftet gulvet ud på kontoret? Eller måske du er i gang med at bygge hus fra bunden, og er nået til beslutningen om hvilket gulv, der skal lægges? Hvis det er tilfældet, har du nok overvejet mange af de gængse muligheder – klinker, træ, gulvtæppe – men har du haft epoxydesigngulve med i dine overvejelser? Her får du i hvert fald en god introduktion til epoxygulve, og hvorfor det måske kunne være noget for dig!

Æstetik og personlighed

Hvis du vælger et designgulv, lavet med epoxy, åbner du op for et æstetisk og personligt valg af gulv. Her er der mulighed for at vælge imellem en masse unikke farvekombinationer, der sammen med forskellige designs i gulvet, giver et særegent look. Hvis du har et moderne hjem eller kontor, og ønsker koblingen mellem det personlige æstetiske valg, og funktionalitet, kan det være epoxydesigngulve er noget for dig! Foruden dets flotte udseende, er gulvet nemlig også yderst funktionelt og gennemtænkt. Det har en fremragende gangkomfort, med dets bløde overflade, der desuden er både stødabsorberende og lyddæmpende. I den forbindelse er gulvet også oplagt til rum, hvor der er meget aktivitet eller folk ofte bevæger sig rundt.

Holdbarheden

For nogle gulve er det vigtigt at vedligeholde undervejs. Trægulve kan trænge til polering, fugerne mellem klinker kan trænge til opfriskning. Et epoxydesigngulv er kendt for at være meget holdbart, samtidig med at det kræver minimal vedligeholdelse. Naturligvis skal det af og til gøres rent, således at overfladen ikke er beskidt og medtaget, men epoxygulvet er resistent over for diverse kemikalier, hvilket gør rengøringen nemmere! Med et epoxydesigngulv får man derfor en god blanding af både æstetik – hvis man er vild med et moderne look -, funktionalitet – både i form af komfort, stødabsorberende og lyddæmpende egenskaber -, og holdbarhed – som ovenfor nævnt.