Ekram.dk forhandler mærket Rosendahl

Ekram.dk er en isenkræmmer, som du både finder på nettet og i deres fire fysiske butikker på Sjælland. Handler du eksempelvis borddækning hos dem, får du den til gode priser og fra populære mærker. Et af de mærker er Rosendahl. I udvalget af Rosendahl på www.ekram.dk finder du glas, bestik, kværnsæt og meget mere. Læs om mærket og borddækningen herunder.

Find det stilfulde Rosendahl hos ekram.dk

Hos ekram.dk finder du et imponerende udvalg af Rosendahl. Med dette udvalg kan du få dækket dit bord, så det bliver præsentabelt og indbydende for dine gæster. Tag bare deres Grand Cru grillbestik, der er lavet af rustfrit stål og kommer i fire dele. Det er oplagt at kombinere det stilfulde grillbestik med en Grand Cru Soft tallerken, som bærer præg af Rosendahls karakteristiske elegante og stilistisk simple design. Mangler du også nogle glas til middagsbordet, kan Rosendahl fra ekram.dk også anbefales. Der er smukke vandglas, men de har også interessante Grand Cru cognacglas og stilrene champagneglas.

Blandt udvalget af Rosendahl er der også masser af løsninger til opbevaring. De har skåle, karafler og opbevaringsglas til pasta, kaffebønner og meget mere. Ligeledes har de meget praktiske og flotte salt/peber-kværnsæt, skænkepropper og tørrestandere. Skal du bruge en stegeso eller et ovnfast fad i glas, er det også i udvalget af Rosendahl hos ekram.dk, du bør kigge. Samlet set er mærket et glimrende eksempel på flot og funktionelt udstyr til køkkenet.

Pynt op med den smukkeste borddækning

Rosendahl er dog kun et enkelt eksempel på de populære mærker inden for borddækning, som føres hos ekram.dk. Hvis bestikket fra Rosendahl ikke passer din personlige stil, er der masser af andre muligheder – eksempelvis fra Conzept, George Jensen og WMF. Det samme gælder tallerkener, hvor der føres Dacore, Bitz og Lyngby blandt andre. Andet borddækning fra ekram.dk, der er henvendt festlige begivenheder, tæller isspande, vinkølere, flotte oplukkere, smarte cocktailshakere og meget mere.

Grunden til at, der er så meget forskelligt isenkram fra skarpe producenter på www.ekram.dk, er, at forhandleren stræber efter at tilbyde dig alt det, du skal bruge i borddækning til dit hjem. Det alsidige udvalg er én af årsagerne til, at webshoppen har så mange tilfredse kunder. Foruden det flotte sortiment får du fri fragt fra 449 kr., 100 dages returret og levering på en til tre hverdage. Altså går de hos ekram.dk langt for at tilfredsstille deres kunder, når de fører borddækning fra mærker som Rosendahl. Klik ind på hjemmesiden i dag, og stil dem alle de spørgsmål, du måtte have.