Optimer din arbejdsdag med et horeværn med bluetooth

Af api-user@api.flavo.io - 15 Aug 2023

Om det er i din dagligdag, en hobby eller måske et enkeltstående projekt, hvor du arbejde med ting, der er støjende og måske på et niveau, der kan være skadelige for dine øre og din hørelse, så bruger du måske allerede et høreværn, eller bør overveje det gevaldigt. Og lige så godt og måske sundt som det kan være at udelukke al den støj, så kan det måske også blive lidt kedeligt i længden, når der bare er helt stille.

Hør din yndlingsmusik, når du arbejder

Men det problem er heldigvis et løst problem, og løsningen kan være at du anskaffer dig et høreværn med bluetooth. Så kan du sætte din bedste arbejdsplayliste på med alle dine yndlingssange, som måske kan gøre arbejdsdagen lidt federe og lidt mere spændende for dine øregange. Og det måske i særdeleshed, hvis du arbejder meget alene. Hvis I er flere der arbejder sammen, kan der også laves fælles playlister såvel som forum på nogle musikstreamingtjenester, der gør det muligt for jer, at lytte til den samme musik på hvert jeres høreværn med bluetooth. Det er næsten ligesom et silent disco – bare på arbejdet!

Hvis du er mere til podcast og lydbøger, er der jo også en god mulighed for at gøre arbejdsdagen mere interessant og nyde nogle gode fortællinger, mens du løser nogle af dine arbejdsopgaver.

Flere brugsmåder

Hvis du har børn eller lignende, der har koncentrationsbesvær i skolen, så kan du måske også få gavn af et høreværn med bluetooth. For nogle kan det have en virkende effekt på koncentrationen at lukke al støjen ude fra omgivelserne, hvilket et høreværn kan være behjælpelig på. Samtidig er der også nogle der oplever mere ro og dermed koncentration ved lyden af musik. Dog kan det også være noget som skolen skal give tilladelse til at dit barn kan benytte i timerne.