Tips til at indrette din franske bolig

Af api-user@api.flavo.io - 28 Mar 2023

Står du overfor at skulle indrette din drømmebolig i Frankrig? Eller går du med drømmen om et boligkøb, så find din franske drømmebolig her, og begynd allerede nu dine drømme om boligindretning af det franske drømmehjem.

Der findes mange guides om at iklæde sig som en elegant franskmand, men her finder du tips til at indrette din bolig på en nem måde, som er både elegant, smart og særdeles fransk.

  1. Omfavn boligens historie – er boligen måske fra 1800-tallet eller 1900-tallet, så er det naturligvis en del historien, som boligen har med sig. Hver bolig har sin egen unikke historie, så inddrag din boligs historie i din indretning. Måske har den finurlige detaljer i murværket, stuklofter eller luksuriøse trægulve – så kan du med glæde finpudse det, og lade historien spille en luksuriøs rolle i husets fremtræden.

  2. Tag på lokale loppemarkeder – ligesom på danske loppemarkeder, hvor du kan finde nostalgiske og charmerende nips, så kan du også på franske loppemarkeder købe dig til fransk indretningsstil. Endda til en lille sum penge.

Kig efter vintage interiør, kunst og bøger, som er en simpel vej til den simple franske boligstil. Placer eventuelt en flot vintage tæppe under dit spisebord, eller rustikke og elegante billedrammer på en væg i stuen.

  1. Lav en klar plan – tag plantegningen i brug og lav en plan over indretningen af boligen. Du ønsker måske at mixe den skandinaviske og franske til, og derfor bør du overveje det overordnede mål. For eksempel, hvis du planlægger at købe et vintagespisebord, så bør du danne dig et overblik over indretningen omkring bordet.

  2. Blomster en masse– den franske indretningsstil er kendt for både at inddrage friske blomster og tørrede buketter. Du kan arrangere flotte blomsterbuketter ved dit natbord eller ved dit store spejl. Du kan med fordel variere vasernes størrelse samt udseende.